Doe mee aan de iOS bèta test van de nieuwe HogeNood update!

Doe mee aan de iOS bèta test van de nieuwe HogeNood update!

23 maart 2022

We hebben goed nieuws, er komt namelijk een grote nieuwe update aan voor de iOS (Apple) gebruikers onder ons! We hebben een paar mooie nieuwe features toe gevoegd aan de app en het oude, vertrouwde design heeft een mooie, moderne update gekregen! Daarnaast wordt de app met de nieuwe update nog een stuk gebruiksvriendelijker. Maar voordat we de update officieel lanceren ontvangen wij graag feedback van een groep gebruikers, daarom voeren wij op dit moment een bèta test uit. Heb jij een iPhone met iOS 14 of hoger (dit is mogelijk vanaf de iPhone 6S) en wil jij als eerste de nieuwste features testen? Lees dan vooral door!

Wat kan ik verwachten van de nieuwe update? 

Heel veel moois kunnen we je vertellen! We vatten de punten graag voor je samen:

1. Nieuw design: geen zorgen, we blijven nog altijd herkenbaar als HogeNood, maar dan wel in een modern jasje. We gaan graag met de tijd mee!

2. Lijstweergave of kaartweergave: kies wat jouw voorkeur heeft. Zie je de toiletten liever op de lijst, op de kaart of ga je voor een combinatie van beide? 

3. Swipen tussen toiletten: op de kaart kun je een door jou gewenste toilet kiezen en met behulp van de pop up door alle nabijgelegen toiletten heen swipen.

4. Real-time navigatie: door middel van GPS kunnen wij je huidige locatie op de kaart weergeven in de vorm van een blauw icon. Deze geeft constant tips over de weg naar het dichtstbijzijnde toilet.

5. Wandel- of autoroute, het kan allemaal: of je nu met de benenwagen bent of aan het rondreizen met de auto; dat maakt niks uit. In beide gevallen hebben wij de snelste route voor je klaar staan. 

Hoe je mee kan doen? 

Meedoen aan de bèta test gaat gemakkelijk! Hieronder hebben we de stappen voor je uitgezet:

  1. Controleer of je in het bezit bent van een iPhone iOS 14 of hoger. Yes? Top!
  2. Download de app 'Testflight' uit de App Store
  3. Open deze link op je iPhone
  4. Download de nieuwste versie van HogeNood (yes, je bèta test gaat van start!)
  5. Geef je feedback door via de Testflight app. 

Eitje toch?!

Eitje? helemaal niet! Wat als het aanmelden mij niet lukt?

Geen zorgen, dat kan. Stuur ons gerust even een mailtje naar feedback@hogenood.nu, dan kijken we er samen naar!

Altijd op de hoogte blijven van updates en meer

Dat kan door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Geef je op dor op de button te klikken onderaan dit artikel. Zo verzeker jij je ervan dat je nooit een belangrijke mededeling mist! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Al meer dan 6,000 nieuwsleden. Conform regelgeving AVG.